Rosso Ruokalista

Uuden ruokalistan annokset tarjolla kaikissa Rosso-ravintoloissa Sivustomme käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista rosso ruokalista ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Erityisruokavaliot on uudistuksessa pyritty huomioimaan vielä entistäkin paremmin, uudelta listalta löytyy hyvin vaihtoehtoja niin vähähiilihydraattista, vegaanista kuin gluteenitonta ruokavaliotakin noudattaville. Yhteystiedot Yritys Ristorante Rosso. Tilaa tiedotesyöte Tilaa tiedotekooste Kirjaudu sisään.

40-vuotias pitää kiinni mutkattomuudestaan – Rosso toi italialaiset herkut kaikkien saataville

Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! S-ryhmän Rosso-ravintolat tarjoavat suomalais-italialaisia makunautintoja jo neljännellä vuosikymmenellä. Ruoka ja rosso ruokalista. HOK:lla havahduttiin ensimmäisten joukossa pohtimaan, kuinka vastata modernin suomalaisen ravintola-asiakkaan tarpeisiin. Henkilökuntaa opastettiin puhuttelemaan lapsia aina ensimmäisenä.

rosso ruokalista

Tarjoukset

Hae reseptejä ja artikkeleita. Tilaa tiedotesyöte Tilaa tiedotekooste Kirjaudu sisään. Ravintola-alalla se näkyi fuusiokeittiö-ajatteluna, eli annoksissa haluttiin yhdistää vaikutteita erilaisista ruokakulttuureista. Rosso ja muut Lapinmaan ravintolat — Coffee House ja Puutavaran uitto Pub — sijaitsevat aivan Rovaniemen keskustassa, jossa kesällä nautit raikkaista ilmoista. Torstai – Perjantai –

win 11 x86

Rosso-ravintoloiden ruokalista uudistuu – ePressi

Rossojen nykyinen, vain italialaisia viinejä tarjoava viinilista olisi sekin rosso ruokalista mahdottomuus. Rahaa oli vähemmän, mutta kyllä muutamalla markalla aina yhden Pizza Margaritan sai. Helsinkiläiset ajattelevat aluksi, mahtaako pizza olla jo vähän out. Globalisaation vaikutuksesta ihmisten ruokailutottumukset lähestyvät toisiaan, mutta uskon, että kulttuuri ja paikalliset tottumukset pitävät myös pintansa”, professori Johanna Mäkelä rosso ruokalista. Siirry määränpäähäsi reittiohjeita selaamalla. Suosituin on Fantasiapizza, johon asiakas saa itse valita haluamansa täytteet. Jo vuonna kaikissa Rossoissa oli yhtenäinen ruokalista.

Ristorante Rosso -ravintola Rovaniemellä – Visit Rovaniemi

Keskiviikko – Henkilökuntaa opastettiin puhuttelemaan lapsia aina ensimmäisenä. Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta! Pitsat valikoituivat Rossojen ruokalistoille, koska ne vahvistivat mielikuvaa rennosta ruokailuhetkestä. Palaute Huomioithan, että tämä lomake on kanava antaa palautetta kauppakeskukselle ja kauppakeskuksen liikkeille. Toggle navigation.