Rollermouse Red Plus Contour

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Red plus. Blogi Asiakkaiden kokemuksia Uutiset. Contour Design on ergonomisten tietokonehiirten, kuten RollerMousen, Unimousen ja Contour Mousen tutkimuksen, kehityksen ja muotoilun markkinajohtaja. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Ergonominen muotoilu auttaa sinua tekemään tehokkaasti töitä vähentämällä kuormitusta ja rasituksia, joita tavallisella hiirellä työskentely aiheuttaa. Muut osoitinlaitteet.

RollerMouse Red plus -hiiriohjain, Universal Serial Bus

Toimituksen paino (fysiikka) (fysiikka): 1,39 kg. Vakaa ohjaustanko ja sen kuvioitu kumipinta helpottavat osoittimen liikuttelua ja napsauttamista tarkasti. Fimo inspiroi – katso kuvat Fimo inspiroi – katso rollermouse red plus contour Fimo askartelumassat Fimo askartelutarvikkeet Fimo lakat Erikoisteipit ja -nauhat Kalligrafiakynät Kuitukärkikynät Liitutaulutussit Metalliväritussit Piirustuslehtiöt Puuvärikynät Sharpie kynät Sivellintussit Tarrat ja sapluunat Vesivärit Värilliset kirjekuoret Värilliset paperit DIY muut tarvikkeet. Toimituksen paino (fysiikka) (fysiikka): 0, kg. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

rollermouse red plus contour

Tuote-esittely

RollerMouse Red — RollerMouse Red — Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa — Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa — Rannetuen irroitusavain RollerMouse Red plus — RollerMouse Red — Red plus palmsupport — Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa — Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa — Rannetuen irroitusavain RollerMouse Red max — RollerMouse Red max — Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa — Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa — 2 kannattimet — 2 peukaloruuvit. Näin ehkäiset yksipuolisesta lihasten ja jänteiden käytöstä johtuvia rasitusvammoja sekä lisäät jaksamistasi tuntikausien hiirityöskentelystä huolimatta. Selaa osastoja. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Contour Design on ergonomisten tietokonehiirten, kuten RollerMousen, Unimousen ja Contour Mousen tutkimuksen, kehityksen ja muotoilun markkinajohtaja. Selaimesi ei tue zoomausta, kuvan pyörittämistä ja video-ominaisuuksia. Esittely Lisätiedot Hintapuntari.

samsung t32e310ex käyttöohje

Contour Design Rollermouse Red Plus (RM-RED-PLUS) hiiriohjain, hinta €

Lisää Muovi- ja paperipussit Pahvilaatikot – pakkauslaatikot Pakkauspehmusteet Pakkausteipit Vaa’at Muut pakkaustarvikkeet. Tämä tekee hiirestä entistäkin tukevamman ja ergonomisemman. Sen tarkka 7Senses-ohjausteknologia ohjaa osoittimen sijaintia ja säätää jatkuvasti nopeutta ja kiihdytystä. RollerMouse Red on keskitetty hiirimalli, jonka palkittu design tarjoaa sinulle vaihtelua ja tarkkuutta tuntikausien tietokonetyöskentelyyn. RollerMouse Red -sarja. Lataa Käyttöohje.

Contour RollerMouse Red Plus hiiriohjain | elektroninen kauppa

Fn Lock -toiminnon avulla voit ottaa ne käyttöön tarvittaessa. Näitä haetaan nyt:. Lisää Xerox värikasetit Muut värikasetit Värikasettien kierrätys. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Kaikki ranne- ja kyynärvarsitukemme ovat irrotettavia ja muunneltavissa, mikäli tarpeesi tai mieltymyksesi muuttuvat.