Redmi Note 9 T Xiaomi

Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä ja energiatehokkuutta 5G-aikakaudella. Yleensä edullisemman hintaluokan puhelimissa säästetään muutamissa jutuissa. Tuoreimmat uutiset Apple tuomassa uusien tietojen valossa pitkään odotetun ominaisuuden iPhone 14 Pro -puhelimiin — tästä on kyse. Tunnissa akku latautuu 58 prosentin tasoon, ja 90 prosentin varaustaso saavutetaan 97 minuutissa. Kamerasovelluksen päänäkymässä on tuttu karusellimainen kuvaustilavalitsin.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G -Android-puhelin, Dual-SIM, 64 Gt, yön musta

Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan. Valitse ylempää Väri, jotta näet saatavuuden. Ensimmäisellä testauskerralla Redmi Note 9T laitettiin pelkiltään 60 minuutiksi asteen pakkaseen näytön ollessa sammutettuna. Ohjelmisto ei sisällä muista Xiaomin puhelimista tuttuja hauskoja lisäyksiä esimerkiksi tähtien kuvaamiseen. Kohtuuhintaan huipputekniikkaa tarjoava Xiaomi Mi 9T Pro -älypuhelin julkistetaan

redmi note 9 t xiaomi

Tuoreimmat uutiset

Valitettavaa on, ettei Xiaomi Object Linking and Embedding antanut Redmi Note 9T:lle minkäänlaista päivityslupausta, joten Android-versiopäivitysten saapuminen laitteelle on avoin kysymys. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Kiitos palautteestasi! Myös käyttöjärjestelmän päivitettävyys on kysymysmerkki, sillä Xiaomi ei OLE antanut mitään päivityslupausta. Tässä puhelimessa värinämoottori on kohtalaisen hyvällä tasolla.

xiaomi roborock vacuum mop

Testissä Xiaomi Redmi Note 9T: Edullinen akkukunkku 5G:llä – Puhelinvertailu

Aiemmin sekä Xiaomi että MediaTek ovat kuitenkin toisinaan saaneet moitteita hitaanlaisesta Android-päivitysten julkaisutahdista. Käteen melko kookas Redmi Note 9T istuu mukavasti, eikä gramman elopainostaan huolimatta tunnu erityisen raskaalta. Puhelimen vasen reuna. Redmi Note 9T noudattelee ulkoisesti Xiaominkin älypuhelimissa viime aikoina yleistynyttä linjaa. Android 12 -päivitystä laitteelle tuskin kannattaa kuitenkaan odottaa.

Testissä Redmi Note 9T – hyvä 5G-puhelin eurolla – SuomiMobiili

Valitse ylempää Väri, jotta näet saatavuuden. Lähikuvien hyödyllisyys on jo valmiiksi kyseenalainen, ja totuuden nimissä Redmi Note 9T:n makro-otokset eivät OLE erityisen laadukkaita. Lisää aiheesta: Arvostelut. Pehmeys kuvaakin hyvin etukameraa, joka kyllä hoitaa tehtävänsä kunnialla, mutta ei harmi kyllä säväytä terävillä tai erityisen tarkoilla otoksilla. Puhelimen yläreuna. Toistaiseksi Redmi Note 9T:n käyttöjärjestelmänä toimii vielä vanha Android 10 -käyttöjärjestelmä, eikä tuoreempi Android