Redmi Note 10 Pro Case

Meidän valikoimastamme löydät parhaat näytönsuojat aina edulliseen hintaan. Kuoret yhdessä panssarilasin kanssa antavat puhelimelle mahdollisimman hyvän ja turvallisen suojan. Magneettiläppä pitää kotelon suljettuna kuljettaessa ja laukussa. Tyylikäs aidosta nahasta käsintehty Flip kotelo, kolmella luottokorttipaikalla sekä isolla taskulla. Todella raikas ilme kirkkaanvihreässä kotelossa, jonka suojaamana Xiaomi Redmi Note 10 Pro puhelin säästyy vaurioilta ja naarmuilta. Laitojen ympärille painautuva sisäkuori on murtumatta joustavaa TPU-muovia, puhelin pysyy tiukasti paikoillaan. Redmi note 10 pro case viininpunainen kotelo Xiaomi Redmi Note 10 Pro puhelimelle, erittäin kevyt ja ohut muotoilu ja suojaus jokaiselle pinnalle.

redmi 10 pro

Meidän valikoimassa on paljon erimallisia ja -värisiä suojakuoria. Kotelo antaa pätevän suojauksen kolahduksilta ja naarmuuntumiselta. Tarjoaja Jetshop. Lähetä viesti. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Takaisin Puhelimen suojat Näytä kaikki jalosteet 4 3 Plus 3.

redmi note 10 pro case

Tilaaminen

Ohutrakenteista koteloa on mukava käyttää, sillä puhelimen koko pysyy sopusuhtaisena. Puhelin sijoittuu rikkoutumatta joustavaan TPU-muovikuoreen, joka painautuu reunojen ympäri. Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Koteloon on ommeltu tilava setelitasku ja korteille on kolme paikkaa. Nahkakotelo Xiaomi Redmi Note 10 Pro puhelimelle on pirteästi oranssin värinen ja suojaa tehokkaasti vaurioilta ja naarmuilta. Tyylikästä ja hillittyä kullanhohtoa, ihastuttavan siro design ja käytännöllinen sekä kestävä suojaus Xiaomi Redmi Note 10 Pro puhelimelle. Takakuori on kovaa ja osumia kestävää muovia.

powerbook 17

Muvit Case Xiaomi Note 10 Pro Recycletek Kirkas | Techinn

Takaisin Muut lisätarvikkeet Näytä kaikki jalosteet Lompakot Korttikotelot. Tuotteen toimitusaika arkipäivää. Autamme mielellään sinua suojaamaan puhelimesi täydellisesti. Kotelon suljentaläppä on magneettinen ja pitää kannet napakasti kiinni. Kun olet ostamassa suojakuorta, puhelinkoteloalompakkokoteloa tai muuta suojaa, tarkista niiden suojaustaso. Suosituimmat haut panssarilasi honor 20 huawei p20 lite samsung galaxy a20e huawei p smart.

One moment, please

Sisäkuoren materiaali joustaa murtumatta ja pysyy hyvin reunojen sekä kulmien ympärillä. Sormuksella saa paremman otteen kuoresta tai sillä voi kannatella puhelinta kuljettaessa. Perhosin ja kukin kuvoidut kannet antavat suojan säröiltä ja naarmuilta. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Kätevässä kotelossa on jalustatoiminto, kolme korttipaikkaa ja leveä setelitasku. Säröiltä, kolhuilta ja naarmuilta suojaava heleän värinen kotelo. Ostoskorisi on tyhjä.