Redmi 9 T 5g

Xiaomin mukaan 3D-pinnoite takaosassa estää sormenjälkien jäämisen pintaan, mutta tämän ohella pinnoite antaa myös paremman pidon. LG panssarilasit. Kohdistuuko X:ään kyseisiä tajoitukia tai käytöhaittoja? Suurikapasiteettisen, pikalatausta tukevan akun ja akkuteknologian ansiosta virtaa riittää pidempään. Puhelimen ja erillisen pahvisen välitasanteen alta löytyy vielä 22,5 watin pikalaturi sekä USB-C-tyypin lataus- ja tiedonsiirtokaapeli. Ostoskori on tyhjä. Lisäksi odotin Dimensity U -piiriltä parempaa redmi 9 t 5g.

Testissä Xiaomi Redmi Note 9T

Näytön reunoille asti yhtenäisenä jatkuva takakuori on muotoiltu pitkiltä sivuiltaan kaareutuvaksi vain lyhyeltä matkalta, mikä jossain määrin korostaa hieman leveää rakennetta entisestään. Puhelimen yläreuna. Redmi Note 9T tuli Suomessa myyntiin tammikuun Redmi Note 9T:n myyntipakkaus on siis mukavan monipuolinen omassa hintapisteessään. OnePlus kuoret.

redmi 9 t 5g

Tuoreimmat uutiskatsaukset

Testijakson aikana puhelin ei saanut yhtään päivitystä, ja tuorein saatavilla ollut ohjelmistoversio piti sisällään Googlen 1. Pääkameran ohella videokuvaa voidaan taltioida 2 megapikselin tasoisella makrokameralla, mutta ominaisuudesta ei varmasti kovinkaan monelle käyttäjälle Object Linking and Embedding hyötyä. LG kuoret. Positiivisena puolena kaikki kolmannen osapuolen appsit on käyttäjän itse poistettavissa. Xiaomilla on jonkinlainen firmwaretason blokki, joka estää kyseisiä sovelluksia lataamasta tarvittavia paketteja netistä testiensä suorittamiseen. Huawei keskustelee myös P- ja Matee -mallistojen myymisestä.

piha ratkojat

Xiaomi Redmi Note 9T 5G | Elisa Yrityksille

Samsung panssarilasit. Redmi 9 t 5g Redmi Note 9T -puhelinta on testattu lähes kahden viikon ajan, joten varsin hyvä kuva laitteen kyvykkyydestä on jo saatu. Tuloksena pitäisi olla muun muassa paremmat kuvat heikommassa valaistuksessa. Suojakalvo asennettuna. Medium-asetuksilla peli pyöri täysin sulavasti. Yhteydet ja liitännät Wi-Fi Miinusta käyttöliittymälle on myös annettava sen sisään upotetuista mainoksista — jokaisen asennetun sovelluksen yhteydessä käyttöliittymä käyttää omaa asentajaansa, joka samalla tarkistaa sovelluksen ja esittää mainoksia.

| Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Hajonnut kameran linssi on paitsi esteettisesti häiritsevän näköinen, mutta myös rajoittaa esimerkiksi suosituimpien sovellusten käyttöä. Puhelimen etuosassa on kuitenkin näyttöä suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasipinta. Uutuusmalli kuitenkin luopui edeltäjästä löytyneestä Qualcommista ja sen sijaan laitteen sisällä sykkii MediaTekin Dimensity U -järjestelmäpiiri, joka tuo mukanaan tuen 5G-yhteyksille markkinoiden tämän hetken edullisimpaan hintaan. On kuitenkin otettava huomioon, että viime kesänä testattuja — euron 5G-puhelimia voi nykyisin saada tarjouksista — euron hintaan ja muun muassa artikkelin kirjoitushetkellä euron hintaan saatavilla ollut Motorolan Moto G 5G Plus sisältää 5 megapikselin makrokameran automaattitarkennuksella. Erikoista kamerassa oli havaita, että toisinaan pääkamera taltioi kuvat hyvinkin tarkaksi, ja toisinaan samasta tilanteesta kamera jälkikäsitteli kuvat erikoisen suttuisiksi, mutta suuresta ongelmasta ei ollut kyse. Jännää touhua. Äänenlaatu on euron puhelimessa hyvä, ja plussaa on pakko antaa stereototeutuksesta, joka nähdään vain harvoin edullisissa puhelimissa.