Rattaat Junassa

Juuri tällä hetkelläkin istun junassa, InterCityn ravintolavaunun yläkerrassa. Muutosten tarkoituksena on helpottaa matkantekoa. Ei OLE tilannetta rattaat junassa kantoväline ei pelastaisi. Lisäksi kantoväline. Tietenkin jännitin etukäteen kahden tunnin matkaa, mutta sitten päätin olla super-mama, joka pystyy mihin vain. Lähes kaikissa IC-junissa on leikkivaunu, jossa on runsaasti puuhaa leikki-ikäisille:. Varmista, että lapsi tietää, millä asemalla hän rattaat junassa pois ja pakkaa mukaan puhelimen laturi.

Please wait while your request is being verified…

Yksi koiran kanssa matkaava vinkkasi, että leimmikkivaunuun saapuu aina silloin rattaat junassa lapsia paijaamaan koiria, ja hänen mielestään se on ihanaa. Minne matkustetaan? Konduktööri apunasi Jos tarvitset apua vaunujen ja rattaiden kanssa, junan henkilökunta auttaa sinua mielellään. Melkein jokaisella matkalla sinne on joku kantanut kasaamattomana vaununsa!!! Ovien läheisyydessä on lastenvaununappi, jota painamalla ovat pysyvät rattaat junassa pitempään kuin tavallisesti. Viimeiset joutuvat jättämään rattaansa joko invapaikoille tai pitkin käytäviä.

rattaat junassa

Ihmiset ja suhteet

Toinen oli tiedustellut etukäteen paikalliselta bussifirmalta, miten matkustaminen vaunujen kanssa onnistuu heidän busseissaan ja auttavatko kuljettajat. Jatkossa yhtenäinen praxis selkeyttää matkustamista koko lähiliikennealueella. Vaikka niissä kopissa tai sitten ihan rattaissa. Eräs instaseuraaja ehdotti, että: ”Pyydä jotakuta aikuista katsomaan lastasi ja lähde käymään ravintolavaunussa. Pakko lisäksi ihmetellä miksi IC lastenhoitopöytä aukeaa pöntön päälle?

puhallettava aurinkotuoli

Lastenvaunut | Esteettömyys | Matkustaminen |

Itse ajattelin tänä kesänä käydä junalla ainakin Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Tammisaaressa, mutta nyt on rattaat junassa tehdä myös reissut Kokkolaan olen ymmärtänyt, että se on up and coming kaupunki! Puolet matkasta kului kätevästi itseäni rattaat junassa, ja vain toinen puoli vauvan viihtymisestä huolehtien. Tilaa: Lähetä kommentteja Atom. Matkalla perhehyttiin on pari porrasta, oviaukon leveys on 66 cm. Mene palveluvaunun alakertaanjos on todennäköistä, että vauva tai lapsi nukkuu. Ei perhehyttiä, Ei leikkipaikkaa, yksi vaunu pyörätuoleille ja rattaille. Mä olen ollut koko aikuiselämäni ahkera junan käyttäjä.

Ongelmia junassa: Kuinka mahduttaa rattaat ja rullatuolit samaan vaunuun? – Kolmistaan

Hytissä on neljä istumapaikkaa ja kaksi lasten jakkaraa. Tällä välillä junassa liikkuu vanhuksia, äitejä vaunujen kanssa ja niin edelleen, eivätkä meillä täälläkään konduktöörit auta vaunuja junaan. Et voi vauvaa nostaa ratasosassa lattialle odottamaan rattaiden kasaan laittamista, joten tällöin ainoa vaihtoehto olisi laittaa vauva lattialle makaamaan, tai jonkun matkustajan syliin. Mä olen ollut koko aikuiselämäni ahkera junan käyttäjä. Huomaa kuitenkin, että sängyn leveys on 0,75 metriä ja pituus 2,00 metriä. Kanssamatkustajista avuliaita ovat erityisesti nuoret, ikäihmiset ja maahanmuuttajataustaiset. Matkarattaat tai vaunujen koppa mahtuu kuitenkin perhehyttiin.