Python 2.7

Monet python 2.7 eivät päivittäneet emmekä halunneet satuttaa heitä. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Joten vuonna ilmoitimme, että lopetamme Python 2: n vuonna ja pyydämme ihmisiä päivittämään Python 2: een ennen sitä. Kiitos CPython-yhteisölle omistautumisestaan. Ymmärtääkseen toisiaan säätiö tarjoaa seuraavat selitykset:.

Python 2.7.12

Python 3 kehitettiin rinnakkain ja julkaistiin yli 11 vuotta sitten ensimmäistä kertaa. Muutama vuosi myöhemmin huomasimme, että meidän on python 2.7 suuria muutoksia Pythonin parantamiseksi. Pydroid 3 – IDE for Python 3. Ilmeisesti indie-kehittäjien on aina mahdollista haarauttaa Python 2. Fairphone ylittää iPhonen korjattavuusindeksin. Mutta 1.

python 2.7

Dataturvallisuus

Python Software Foundation paljasti Joitakin päiviä sitten Python-version 2. Monet ihmiset eivät päivittäneet emmekä halunneet satuttaa heitä. Laillistaminen: Suostumuksesi Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla. Ymmärtääkseen toisiaan säätiö tarjoaa seuraavat selitykset:. Mainoksessa he mainitsevat, että on monia asioita, joita Python 2 ei pysty käsittelemään. Ja meillä on vähemmän aikaa Python 3: n parantamiseen ja nopeuttamiseen. Muistamme sen Python Software Foundation koostuu vapaaehtoisista edistää, suojata ja tukea Python-ohjelmointikielen kehitystä sekä tukea ja helpottaa Python-kehittäjien kansainvälisen yhteisön kasvua.

suunto 9 ranneke lenkki

Python API Browser | Microsoft Docs

Ilmeisesti indie-kehittäjien on aina mahdollista haarauttaa Python 2. Haluan saada uutiskirjeen. Mutta Guido van Rossumin kannalta ei python 2.7 tarvitse odottaa, että hän ja hänen tiiminsä saavat päivityksiä tai edes Python 2. Muista se Python on ohjelmointikieli tulkita suunnitellut hollantilainen ohjelmoija Guido van Rossum vuonna Python 2.7 version lataamisesta saat paketit osoitteesta seuraava linkki. Viime maaliskuussa Guido van Rossum, luoja ja projektijohtaja Python-ohjelmointikieli, ilmoitti, että Python-version 2. Fairphone ylittää iPhonen korjattavuusindeksin.

Python – Chrome Web Store

Joten vuonna aloitimme Python 3. Jotkut tekivät, toiset eivät. Fairphone ylittää iPhonen korjattavuusindeksin. Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen moraalifilosofia. Learn python : python tutorial.