Magsafe 60w Laturi

Posti – Priority Toimitusaika arkipäivää. Virtalähteen mukana tulee pitkä AC-johto, ja AC-seinävirtalähde myös mukana on magsafe 60w laturi vieläkin helpompi pitää mukana. Magsafe 2 Virtalähde 60W Tarvikevirtalähde. Sopii ilmoitettun käyttötarkoitukseen oikein hyvin. Verkkokaupan maksutavat:. Ainoa miinus on tuo törkeän kallis hinta, mutta minkäs sitä kartellille voi. Katso kaikki kaupat ja hinta.

Kritiikit

Mäkbookin laturi. Toimiva ja edullinen Tuotteessa ei moitittavaa. Oranssi valo tarkoittaa, että laitteesi latautuu, ja vihreä näkyvä valo on merkki täydestä latauksesta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Kategoriat ja tuotemerkit. Helen N nainen45—54v

magsafe 60w laturi

Halvin hinta:

Loistava palvelu, kiitos Aivan mainio palvelu, juuret oikea tuote ja tuli nopeasti perille. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori. Hyvä ostos jos tarttee latailla läppäriä. Kuntoluokka Kunnostettu ”Kunnostettu” puhelin on täydellinen, jos et halua maksaa täyttä hintaa, jotta voit nauttia laitteen koskemattomasta ulkoasusta. Nyt toinen ostamani virtalähde menossa.

hp envy 6000 mustekasetti

Applen 60 W MagSafe -virtalähde – Apple (FI)

Posti – Economy Toimitusaika arkipäivää. Vaan noillahan ne rahayksiköt tehdään, ei se takuu sattumalta OLE vain 12kk. Koneen ja muuntajan välinen piuha ei kestä käyttöä kuin maks. Ainoastaan laatu voisi olla paljon magsafe 60w laturi. Ainoa miinus on tuo törkeän kallis hinta, mutta minkäs sitä kartellille voi. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset.

Apple MagSafe Power Adapter 60W, EU, halvin hinta 60€

Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Alico M mies , 35—44v Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla. Oranssi valo tarkoittaa, että laitteesi latautuu, ja vihreä näkyvä valo on merkki täydestä latauksesta. Ja oli kovassa käytössä.