Magic Remote Samsung

If there is no such setting, then sadly your TV magic remote samsung not support remote control over network. Easily connect once and the app will remember your TV. Katso lisätietoja kehittäjän tietosuojakäytännöstä. Hinta Ilmaiset. Thanks for downloading this app. Kehittäjä on antanut nämä tiedot ja saattaa päivittää niitä myöhemmin.

Vielä kun mainokset saisi jotenkin pois. Dataa ei OLE kerätty Luemiten kehittäjät ilmoittavat keräämisestä. Data salataan siirron ajaksi. TV Samsung Remote Control. Datan yksityisyys- ja tietoturvatoimet saattavat vaihdella käytön, alueen ja iän mukaan. Apin tietosuoja.

magic remote samsung

iPhone-näyttökuvat

Vieraat kielet englanti. Tuner Radiotoiminta ٞ. Features: – Intuitive remote control. Smart TV Remote for Samsung. Dataa ei voi poistaa. Tietosuojakäytänteet voivat vaihdella esimerkiksi käyttämiesi ominaisuuksien tai ikäsi mukaan.

huawei 51060ghg

‎Smart TV Remote for Samsung App Storessa

Kehittäjä Companjen Apps B. If this app connects to your TV on the first time, then you have to accept the message that appears on your TV. Notes – Notebook, Notepad. Minma Icon Pack. Arvostelusta oli hyötyä yhdelle henkilölle. Yhteensopivuus iPhone Vaatii käyttöjärjestelmäversion iOS

Mac Vaatii Macin, jossa on MacOS Kehittäjä Companjen Apps B. Kategoria Apuapit. Hinta Ilmaiset. Muita tältä kehittäjältä. Arvostelusta oli hyötyä yhdelle henkilölle.