Macbookair M1 2020

Applea on syytetty aiemmin myös panostuksesta ulkonäköön suorituskyvyn sijaan, mutta MacBook Airin M1, kohdalla tilanne on macbookair m1 2020 päinvastoin. Koti Kritiikit Tietokoneet. Uutena puolena uuden mallin näyttö tukee P3-väriavaruutta, macbookair m1 2020 tarkoittaa entistä luonnollisempia ja aidompia sävyjä. Yhtiön mukaan myös neuromoottori on yhdeksän kertaa nopeampi kuin edellisessä MacBook Airissa, ja SSD-asema jopa kaksi kertaa nopeampi, kiitos M1:n sekä uusimman Macromedia Flash-teknologian. Sen lisäksi niissä on Mac OS X 11 Big Sur asennettuna valmiiksi. Valikoima on näiden suhteen hyvin rajallinen, mikä osaltaan rajoittaa näiden laitteiden käyttömahdollisuutta.

Arvostelussa MacBook Air (M1, 2020)

Ne tekevät MacBook Pron suojaus- ja yksityisyysominaisuuksista edistykselliset pitäen järjestelmäsi ja tietosi vankasti turvassa. Mobiiliverkossa se kestää jopa 15 tuntia ja videokäytössä Applen mukaan jopa 18 tuntia. IEEE M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Se päihittää jopa uusimman Dell XPS n, joka kesti 11 tuntia ja minuutin. Akkukesto on myös upea, ja macbookair m1 2020 muotoilu on mukava ja pitää läppärin hiljaisena.

macbookair m1 2020

Hinta- ja tuotetiedot

Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Se suoriutuu vaativista tehtävistä, kuten editoinnista ja pelaamisesta. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Akku kestää pidempään kuin ikinä ennen MacBook Airissa. Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma.

core i3 10400

Apple MacBook Air () M1 | Elisa Yrityksille

Koti Arvostelut Tietokoneet. Käyttöliittymä näyttää modernilta ja sillä on kirkas, värikäs ilme, joka korostaa MacBook Airin näytön etuja. Lisäksi lasi ulottuu aivan rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse macbookair m1 2020 näkymääsi. Kone käynnistyy nopeasti, kiitos M1-järjestelmäpiirin, minkä lisäksi Big Sur tuntuu nopealta ja sulavalta käyttää. Dell XPS n ja Huawei MateBook X:n kaltaiset mallit tarjoavat äärimmäisen ohuet reunat, joiden ansiosta ne tuntuvat moderneilta ja ovat entistä pienempiä. Ääntä ei kuulu, sillä tuuletinta ei OLE.

MacBook Air (M1, ) – Tekniset tiedot (FI)

Kone käynnistyy nopeasti, kiitos M1-järjestelmäpiirin, minkä lisäksi Big Sur tuntuu nopealta ja sulavalta käyttää. Tämä on sekä hyvä että huono asia. Etenkin valokuvaajille ja videoeditoijille laajempi värimaailma on pelastus, sillä nyt valinnanvaraa on Air- ja Pro-mallien välillä. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Best in Class.