Macbook Pro Touch 2020

Jatka ostoksia. Tekniset tiedot. Touch Bar -kosketuspalkin avulla työskentelet sujuvasti. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Käytä Touch Baria, jotta löytäisit parhaat tavat saavuttaa haluamasi tulokset.

MacBook Pron Touch Barin käyttäminen

Valitse haluamasi emoji napauttamalla. Kun olet valmis, napauta tai jätä Control Strip avoimeksi, jotta painikkeet ovat edelleen saatavilla. Lisää säätimiä vetämällä niitä näytön alareunaan ja Touch Bariin. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Laajenna nauha macbook pro touch 2020 ja napauta sitten niiden asetusten painikkeita tai liukusäätimiä, joita haluat muuttaa. On usein helpompaa suorittaa tehtävä tai käyttää asetusta napauttamalla Touch Baria kuin klikkaamalla tai valitsemalla kohteita näytöllä. Huomaa: Kirjoitusehdotukset eivät ehkä OLE saatavilla kaikilla kielillä tai kaikilla alueilla.

macbook pro touch 2020

Miksi tilaisit Telialta?

Touch Bar, Touch ID sormenjälki¬¬tunnistin, Ympäristön valoisuuden tunnistin, Force Touch ohjauslevy osoittimen tarkkaan ohjaukseen ja painallus¬voiman tunnistamiseen. Voit esimerkiksi avata Laskimen ja tehdä nopeita laskutoimituksia numeronäppäimillä ja Touch Barin toiminnoilla — enää ei tarvitse siirtää osoitinta, klikata ja kirjoittaa näytöllä. Muut yrityspalvelut. Elisa Fokus. Laajenna nauha napauttamalla ja napauta sitten niiden asetusten painikkeita tai liukusäätimiä, joita haluat muuttaa.

levis 505c

Apple MacBook Pro 15″ Gt (Touch Bar) | Telia

Valitse haluamasi emoji napauttamalla. Touch Barin oikeassa päässä olevat painikkeet muodostavat Control Stripin. Kirjaudu sisään. Kun olet valmis, napauta tai jätä Control Strip avoimeksi, jotta painikkeet ovat edelleen saatavilla. Tietosi ja työsi pysyvät aina turvattuina. Mahdollistaa voima¬klikkaukset, kiihdyttimet, painallus-herkän piirtämisen ja Multi-Touch-gestiikka. Yleinen kuvaus.

Apple MacBook Pro 13 Touch Bar () Intel 8th Gen | Elisa Yrityksille

Toimisto Näytä emoji napauttamalla. On usein helpompaa suorittaa tehtävä tai käyttää asetusta napauttamalla Touch Baria kuin klikkaamalla tai valitsemalla kohteita näytöllä. Touch Barin oikeassa päässä olevat painikkeet muodostavat Control Stripin. Jatka ostoksia.