Macbook Pro 2020 M1 16

Katso tähti­harmaa 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todelli­suudessa. Kolmen suuntaavan mikrofonin ansiosta äänesi kuuluu kirkkaasti ja selkeästi. Wolfram Mathematica. Kaikki lopullisesta kokoon­panosta vastaavat journalistit ovat siirtymässä Applen tuottei­densa osalta prosent­tisesti uusiu­tuvaan energiaan. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn.

Apple MacBook Pro 13” M1 16 Gt, 256 Gt -kannettava, tähtiharmaa (MYD82)

M1 Pro ja M1 Max päästävät pro-appien tehot valloilleen. Anna palaa. M1-siru ja MacOS Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden: päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. IEEE M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. Videon toisto. Jopa 32 Gt yhteismuistia.

macbook pro 2020 m1 16

Apple Footer

Yksi siru yhdistää kaiken. Tutustu Mac-lisä­varusteisiin. Octane X. Voit laajentaa turvan kolmivuotiseksi laitteiston alkuperäisestä ostopäivästä AppleCare Protection Planin avulla. Jopa kaksi ulkoista näyttöä, joissa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella ja yli miljardi väriä M1 Pro tai Jopa kolme ulkoista näyttöä, joissa on jopa 6K-tarkkuus, ja yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 4K-tarkkuus 60 Hz taajuudella ja yli miljardi väriä M1 Max.

cities ps4

14 ja 16 tuuman MacBook Pro – Tekniset tiedot – Apple (FI)

Yli 10 appia ja liitännäistä on jo optimoitu Applen siruille. Sormen­jälkeäsi käyttä­mällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokument­teja tai järjestelmä­asetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Koneoppiminen ja Neural Engine Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm. Kaikki lopullisesta kokoon­panosta vastaavat toimittajat ovat siirtymässä Applen tuottei­densa osalta prosent­tisesti uusiu­tuvaan energiaan. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle.

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Tuotenumero Brändi Apple Valm. Lue 6 tuotearvostelua Lue 6 tuotearvostelua. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! M1-siru Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Jopa 5 kertaa nopeammat grafiikat. M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät.