Macbook Air 2020 Retina

Valikoimastamme löydät myös latauskaapelit, virtalähteet sekä adapterit Apple-läppärillesi. Alkaen 8,1 – 16 GB. Löydät meiltä MacBookin kumppaniksi hyvin sopivat hiiri sekä näppäimistöt. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Löydät varmasti mukavaa käyttöä säästämällesi rahalle!

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Janina M. Kaikki Mac-perheen laitteet saat synkronoitua kätevästi toimimaan yhdessä. Uusi MacBook on hyvä suojata viruksilta Turvapaketilla. Vertaile nettiyhteyksiä. Apple MacBook Krominkiiltoiset Apple MacBookit ovat aina aivan täysin omassa luokassaan, ja edustavat kannettavien eliittisarjaa. Roosa P.

macbook air 2020 retina

Kaikki tuotteet

Muista myös päivittää netti kotiisi, jotta voit käyttää tietokonettasi ilman yhteyden katkeilua. The website didn’t clearly answer this dilemma of m Macbookin tietoturvallisuus Uusi MacBook on hyvä suojata viruksilta Turvapaketilla. Sen upea retinanäyttö toistaa värit ennennäkemättömällä tavalla. Valinta eri Apple MacBook -mallien kesken voi olla haastavaa — kaikki MacBookit ovat loistavasti suunniteltuja, premium-designilla tulevia käyttäjäystävällisiä tehopakkauksia.

iittala senta valkoviinilasit

Apple MacBook | Telia

Rajaa myös pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö. Miksi tilaisit Telialta? Katso lisää. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahja ideat sekä joululahjaideat. Se on mahdollista – tutustu laajaan valikoimaamme verkkosivustollamme! Ilmankepeää keveyttä — MacBook Air valloittaa miellyttävällä käyttökokemuksellaan! MacBookien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Apple-herkut.

MacBook Air (Retina, tuumainen, ) – Tekniset tiedot (FI)

Tutustu tietoturvaan. MacBook Airissa on 8 Gt muistia valmiiksi integroituna, ja lisäksi valinnaisena 16 Gt lisämuistia. Alkaen 4 – 5,9 GB. Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia. MacBook Airin painomitat ja paino takaavat, että se on helppo kuljettaa laukussa.