Mac Mini 2011

Vain AppleCare Mac mini 2011 Plan mahdollistaa suoran puhelintuen Applen teknisiltä asiantuntijoilta ja varmistaa, että korjaukset suorittaa Applen valtuuttama huoltoteknikko alkuperäisiä Applen varaosia käyttäen. Valitse Mac mini -kokoonpanoosi nyt entistäkin enemmän vaihtoehtoja Apple Online Storessa. Lisätietoja iLifesta Kokoonpano- vaihtoehdot Ostamalla Apple Online Storesta voit päivittää prosessorin, muistin ja kovalevyn. Reconditionneur vérifié. Näytönohjain Yllin kyllin tehoa päivittäisiin tehtäviin. Mitat ja paino (fysiikka) Riittää pöydälle kuin pöydälle.

Mac mini (vuoden 2011 puoliväli) – Tekniset tiedot

Mac mini with Lion Serverin mukana tulee 90 päivän ilmainen puhelintuki ja yhden vuoden rajoitettu takuu. Näytönohjaimet Täysin uudet näytönohjaimet. Äänenpaineen taso, Käyttäjän asema L pAm dB. Kaikki netti-palveluntarjoajat eivät vielä tue AirPortia. Tervetuloa Back Mac mini 2011 Paras hinta-laatusuhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme.

mac mini 2011

Hinta- ja tuotetiedot

Hankkimalla AppleCare Protection Planin voit laajentaa tietokoneen huoltotakuun ja tuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä. Lue meistä lisää. Tekniset tiedot. Näytönohjaimet Täysin uudet näytönohjaimet. Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:.

kuivaksiopetteluhousut ohje

Osta Mac Mini A

Tai lue tuotteiden ympäristöraportitkun haluat yksityiskohtaista tietoa Apple-tuotteiden ympäristövaikutuksista. Näytönohjaimet Täysin uudet näytönohjaimet. Wi-Fi Langaton Frais de livraison standards offerts. Hyvä Myyty. Äänenpaineen taso, Käyttäjän asema L pAm dB.

Mac mini (vuoden puoliväli) – Tekniset tiedot (FI)

Täysin toimiva ja hyvässä kunnossa. Mac mini ja ympäristö Apple ottaa tuotteen koko elinkaaren huomioon ympäristökuormitustaan määrittäessään. Hankkimalla AppleCare Protection Planin voit laajentaa tietokoneen huoltotakuun ja tuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä. Langattomaan netti-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja netti-yhteys; saattaa olla maksullinen. Edut sisältyvät hintaan. Voit muuttaa asetuksiasi myöhemmin napsauttamalla minkä tahansa sivun alaosassa olevaa ”Cookies”. Näytönohjaimen muistitarve on vähintään Mt.