Maanmittauslaitos Karjalan Kartat

Maanmittauslaitos karjalan kartat näkyminä toimivat topografinen- yleisluontoinen- sekä pitäjänkartta. Kartta esittää suurimmat taajamat, pääliikenneverkon sekä suurimmat vesistöt. Se on ensimmäinen internetissä julkaistu yhtenäinen Karjalan kartasto. Suomen itsenäisyyden aikana julkaistuja pitäjänkarttoja on saatavana osasta Karjalan Kannasta ja Laatokan Karjalaa. Kovin lyhyitä linkit eivät OLE.

Luovutetun Karjalan kartat siirrettiin nettiin

Yleiskartta Kartta on Maanmittaushallituksen toimittama vuodelta maanmittauslaitos karjalan teemakartat Maanmittauslaitoksen mukaan, kaikkia karttoja ei Object Linking and Embedding ollut mahdollista saada digitoitavaksi. Murupolku Etusivu Asioi verkossa Vanhat Karjalan teemakartat. Suomen itsenäisyyden aikana julkaistuja pitäjänkarttoja on saatavana osasta Karjalan Kannasta ja Laatokan Karjalaa. Kaikki ajat ovat UTC Tänään on Palvelu perustuu Maanmittaushallituksen sekä Topografikunnan ennen vuotta Laatokan Karjalassa sekä Karjalan Kannaksella laadittuihin karttoihin. Kartta esittää suurimmat taajamat, pääliikenneverkon sekä suurimmat vesistöt.

maanmittauslaitos karjalan kartat

Suomi.fi-verkkopalvelun käyttö edellyttää selainohjelmalta Javascriptin hyväksymistä.

Kartta-aineistojen historiallisen taustan vuoksi kaikki aineistot eivät OLE täysin kattavia. Se on ensimmäinen internetissä julkaistu yhtenäinen Karjalan kartasto. Paikan voi myös merkitä karttaan omin sanoin ja lähettää siitä kuvan sivuston muodostamalla linkillä omille ystävilleen. Kovin lyhyitä linkit eivät Object Linking and Embedding. Vuodesta alkaen pitäjänkartat julkaistiin ns. Maanmittauslaitos julkaisi lauantaina uuden karttapalvelun.

fuji nevada 2021

Luovutetun Karjalan kartta

Murupolku Etusivu Asioi verkossa Vanhat Karjalan kartat. Paikannimellä voidaan hakea muun muassa maanmittauslaitos karjalan teemakartat, kyliä, vesistöjä ja muita rakennettuja kohteita. Ne julkaistiin kaksi- tai nelivärisinä, 10 km x 10 km:n alueen käsittävinä karttalehtinä. Kun vanha tila löytyy, antaa palvelu sille tarkat koordinaatit. Vaihtoehtoisina näkyminä toimivat topografinen- yleisluontoinen- sekä pitäjänkartta.

Vanhat Karjalan teemakartat | Maanmittauslaitos

Palvelussa on neljä kartta-aineistoa: kaksi topografista karttaa mittakaavoiltaan ja , pitäjänkartta sekä yleiskartta. Palvelussa on Karjalan topografisia ja pitäjänkarttoja sekä pienempimittakaavaisia ja topografisia ja taloudellisia karttoja, jotka esittävät asutusta, teitä ja maasto-olosuhteita sellaisina kuin ne olivat ennen talvisotaa. Vaihtoehtoisina näkyminä toimivat topografinen-, yleisluontoinen- sekä pitäjänkartta. Tietoja päivitetään ma—pe klo 8— Kartoilla esitetään yleiset maastotiedot mukaan lukien korkeuskäyrät ja nimistö.