M1 Vs I9 10900k

Cinema 4 on maailmanlaajuisesti käytetty ohjelmisto 3D-lomakkeiden luomiseen. Tämä on erittäin vaikuttava demo M1 Max-sirusta, jonka odotetaan olevan teholtaan noin W, kun se yhdistetään ytimiseen GPU: han. GPU – Internal Graphics. Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Nopea muisti työntää tulosta paljon. Käytetään Macbook Pro 14,2 -versiota, m1 vs i9 10900k ei OLE virallinen kokoonpano, koska yritys ilmoitti vain 16,2- ja XNUMX-tuumaisista versioista.

Mikä prosessori kannattaa ostaa?

Cinebench R15 on Cinebench Geekbench 5, 64bit Multi-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Apple M1 vs Intel Core iK. Yhden ytimen testi käyttää vain yhtä suorittimen ydintä, ytimien määrää tai hyperlangan kykyä ei lasketa. Suurinta m1 vs i9 10900k suorittimista ei kuitenkaan Object Linking and Embedding testattu, ja tulokset on arvioitu CPU-Comparisonin salaisella omalla kaavalla. Koska sirun vertailu suoritettiin Applen MacOS -ympäristössä, ei OLE järkevää verrata sirua Intelin ja AMD: n x86 -tarjontaan, koska niiden testitulokset esitetään joko Windows ssä tai Windows ssä. Apple M1 vs Intel Core iG7.

m1 vs i9 10900k

Intel Core i9-10900K

Intelin viimeisin lippulaivapöytäsuoritin, Intel Core ik, on julkistettu virallisesti. Geekbench 5, 64bit Single-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Hardware codec support. Geekbench 5, 64bit Multi-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Blender-vertailuarvo luo ennalta määritellyt kohtaukset ja mittaa koko kohtauksen tarvitseman ajan.

joy-con lataustelakka

Apple M1 Max vs. Intel Core iK – Suorittimen vertailutiedot ja vertailuarvot

Geekbench 5, 64bit Multi-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Suosittu vertailu. Blender-vertailuarvo luo ennalta määritellyt kohtaukset ja mittaa koko kohtauksen tarvitseman ajan. Apple M1 vs Intel Core iG7. CryptoNight -algoritmia käytettiin Monerossa marraskuuhun asti, mutta se voidaan laskea ASIC -järjestelmien avulla.

Intel Core iK vs. Intel Core iK – CPU Review & Comparison SPECS & Benchmarks

RandomX hyötyy suuresta CPU -ytimien määrästä, välimuistista ja nopeasta muistin yhdistämisestä mahdollisimman monen muistikanavan kautta. Usean ytimen testi sisältää kaikki suorittimen ytimet, ja sillä on suuri etu hyperlangasta. Näytä lisää tietoja. Apple A15 Bionic vs Apple M1. Geekbench 5, 64bit Multi-Core Geekbench 5 on ristitasoinen vertailuarvo, joka käyttää paljon järjestelmän muistia. Apple M1 vs Intel Core iK.