Lundia Fuuga Senkki 128

Katsotuimmat Laatikostot, hyllyt, kaapit, TV-tasot yms. Napsauta F-merkkiä yllä — ilmoitamme sinulle, kun tuote on myytävänä! Fuuga-modulit, kansitaso ja jalusta tulee kiinnittää itse. Pakkauksen painomitat. Aina ilmainen kotiinkuljetus. Siinä on käytävään tai keittiöön täydellisesti sopiva kompakti, pitkähkö muoto.

Lundia Fuuga senkki kaksiosainen, valkoinen

Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Facebook -pikseliä käytetään mainosten parempaan kohdentamiseen. Eteinen 2. Potentiaalisia ostajia 1. Lundia Fuuga-senkki on muotoilultaan ajaton ja klassinen.

lundia fuuga senkki 128

Samankaltaisia tuotteita

Vähintään kalusteen joka toinen moduuli tulisi kiinnittää seinään mukana tulevilla seinäkiinnitystarvikkeilla. Täydellinen Hyvä Kohtalainen Välttävä Huono. Harrastus ja vapaa-aika. Thu Mar 24 CET Tekniset tiedot Lundia Fuuga senkki, cm, musta – tammi. Tuotetta ei voida lisätä ostoskoriin sillä enimmäismäärä toimituksia on saavutettu. Kahdesta moduulista koostuvan senkin silkkinen pinnoite hylkii sormenjälkiä ja kestää elämää.

kärcher wv50 akku

Lundia Fuuga senkki, cm, valkoinen – valkoinen | Käytetty design | Franckly

Huomaa, että alennusmyyntituotteita tai lahjakortteja ei voi varata. HAY Canopy-sateenvarjo. Hän alkoikin suunnitella uudenlaista hyllyä, joka olisi sekä purettavissa että uudelleen kasattavissa. Voit varata tuotteen myymälästä noudettavaksi, jos näet myymäläsaatavuuden vieressä aktiivisen varauspainikkeen. Ei kategorisoidut. Toimitusaika päivää.

FUUGA SENKKI KAKSIOSAINEN

Lundia Fuuga -moduulit toimitetaan valmiiksi koottuina, mutta moduulit tulee kiinnittää toisiinsa ja alaraajat tulee asentaa aina paikanpäällä. Neljä säilytyslokeroa ja tilava kaappi säädettävine hyllytasoineen tekevät Fuuga-senkistä monipuolisen säilytyskalusteen, ja yhtenäinen kansitaso sekä painamalla avautuvat ovet huolehtivat siististä yleisilmeestä. Löysin Francklyn vasta pari viikkoa sitten. Toivottavasti kaikki löytävät teidät! Erilaisten Fuuga-moduulien avulla senkkiä on myöhemmin helppo täydentää ja muokata kuhunkin elämäntilanteeseen sopivaksi.