Lumilevy Etukuormaajaan

Kerro kaverille. Puskulevyjen rakenne Sami-puskulevyjen mallimerkinnät ovat HD ja HDtyöleveydet vastaavasti mm ja mm. Näytä kaikki kuvat. Haluatko oman ilmoituksesi Paalupaikalle? VidaXL Mönkijän lumiaura x38 cm

Masinistit keskustelupalsta

Ajoleikkurin puskulevy. Jousikuormitteisen turvalaukaisun ansiosta terä lumilevy etukuormaajaan pois tieltä törmättäessä kaivon kanteen tai muuhun kiinteään esteeseen. Viesti Kirjoittaja porhaltaja » Lanan takana on reikiä joihin tappi meni ja levyn sai eri kulmaan. Pikavarsi levyn tai kauhan kulman pikalukitukseen. Lämpötilan ollessa 0 asteen lähellä on vaikea ajaa ilman tukitassuja.

lumilevy etukuormaajaan

Sami-puskulevyt hydraulisella käännöllä

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo Chat Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin. Kysy tuotteesta. Sitten naittaa vaikka trukkipiikkirungon siihen kellunnalla Oma nimesi:. Saatavuuspäivä: Not specified.

275 35r19 pirelli p zero

Koko Suomi,

Traktorien varaosahaku Hae tallennetulla haulla. Puskulevy nuorisomönkijään. Puskulevyn osuessa esteeseen levy kääntyy pystysuuntaisesti ja palautuu jousien avulla. Palomies Sami Talvimönkkäri. Jos tuosta laittais rungon poikki, pari sylinteriä ja kiinnityksen etukuormaajaan. Vetovarsien sivurajoittimet sitten siihen hitsaten molemmin puolin niin olis manuaalinen kääntö lumilevy etukuormaajaan puolille. Mönkijän lumiaura cm.

SAMI Puskulevy HD EURO

Näytä kaikki kuvat. Puskulevyn osuessa esteeseen levy kääntyy pystysuuntaisesti ja palautuu jousien avulla. Twiittaa Jaa Pinterest. Työkorkeutta säädetään tukijalasten avulla. Etsi Tarkennettu haku. Takaisin ylös. Näytä tuoteryhmät Piilota tuoteryhmät.