Lompakkokotelo Iphone 13

Suojakuorella suojaat iPhonesi kolhuilta ja naarmuilta. Copenhagen Slim on suojaava lompakkokotelo iPhone 13 Pro Max joka on valmistettu täysjyvänahasta. Kuoressa on kaksi korttipaikkaa ja aukot kaikille tärkeille porteille ja painikkeille. Muovikalvot istuvatkin useimmiten kaikkien kuorien kanssa, lompakkokotelo iphone 13 puhelimen saa tällöin suojattua joka suunnasta. Tarvitsetko tilaa matkapuhelimelle, avaimet ja ehkä joitain maksukortteja? Niitä toimittavat tunnetut tuotemerkit mobiilitarvikkeissa, mikä takaa korkean laadun. Sininen –

Apple iPhone 13 Pro

Valikoimistamme löydät esimerkiksi lompakkokotelot ja nahkakuoret, joihin säilöt puhelimen lisäksi kätevästi myös kortit ja käteisen. Copyright © Suojakalvotukku. Suodata Sulje Tyhjennä filtteri. Saat tilaa neljällä pankkikortilla korttipaikoissa, käteistä setelitaskussa, kun kansi on tukevasti paikallaan magneettilukon avulla. On parasta varautua riskeihin lompakkokotelo iphone 13 hyvin! Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa?

lompakkokotelo iphone 13

Värit ja materiaalit sopivat kaikille

Suojien ansiosta puhelimet pysyvät sekä menossa mukana että turvassa. Jos haluat nähdä lisää suojaa etsimälläsi alueella, valitse alaluokka! ALE Huippuhinnat koko viikon! Suosittelemme, että yhdistät lompakon suojan aina näytön suojalasiin. Musta pehmeä silikonikuori, joka sopii iPhone lle.

braun silk épil 3 3170

Kotelo ja suojus iPhone lle – suuri valikoima

Jämäkät kuoret ja kotelot ovat tarpeen esimerkiksi, kun lompakkokotelo iphone 13 on puhelimen vaaroille altistava työ tai harrastus, puhelinta käyttävät vilkkaat lapset tai laitteella on suuri riski altistua kosteudelle tai jopa veteen putoamiselle. Miksi tilaisit Telialta? Onneksi olkoon! Tällä tavalla sinun on käytettävä suojakuorta vain esimerkiksi kotona. Tilaa monille korteille, paljon seteleille ja muille tavaroille. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus Asiakaspalvelu. Apple iPhone 13 suojakuoret ja -kotelot Suojaa Apple iPhone 13 -puhelimesi iskuilta ja kolhuilta laadukkaalla suojakuorella tai -kotelolla.

iPhone 13 Pro Max Lompakkokotelo – Suuri valikoima ja edullinen toimitus

Nahkakuori, joka saa ainutlaatuisen platinan Sisällä ylellinen japanilainen mikrokuitu Nahkapäällysteiset napit. Magneettinen lukko 2 korttipaikkaa Kameran katkaisu. Evo Walletin avulla, jossa on piilotettu tallennustila jopa kahdelle kortille, voit matkustaa helposti ja pitää puhelimesi suojattuna. Suosituimmat Suosituimmat tuotteet! Värit ja materiaalit sopivat kaikille Lompakkokotelostamme iPhone 13 Pro Max löytyy jokaiselle jotakin. Kova ja kestävä kotelo iPhone lle, jossa on sisäänrakennettu kameran kansi.