Logitech League Of Legends Collection

Hinta sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Valtavan kokoisella G XL -pelihiirialustalla sinulla on enemmän tilaa pelaamiseen kuin koskaan Näppäimistö ja hiiri eivät sisälly pakettiin. Tuloksena on pelihiiri, jonka ylivoimainen suorituskyky ja tarkkuus auttavat sinua menestymään. Se myös mahdollistaa ennenkokemattoman etäisyydentajun, joten tiedät vihollisten olinpaikan entistä tarkemmin Lisäominaisuudet, kuten BLUE VO! Tarkoitettu inspiroimaan mestareita ja suunniteltu huippusuorituskykyisiksi.

Logitech G ja Riot Games julkistivat viralliset League of Legends -pelivälineet

Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Monipuolisesti räätälöitävät ääniominaisuudet tekevät kuulokkeista sopivan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Pelikuulokkeet, näppäimistö, hiiri ja hiirimatto on viimeistelty ainutlaatuisin värein ja kuvioin, jotka korostavat pelin tunnelmaa ja innostavat pelaamaan. Tilaa Logitech G. Tämä on League of Legends -valikoima.

logitech league of legends collection

PELAA TÄYSILLÄ

Se on niin kestävä ja joustava, että voit helposti kääriä sen rullalle ja kuljettaa sitä mukanasi mukana toimitettavassa putkessa. Ohjelmoitavat toimintopainikkeet ja neljä irrotettavaa sivupainiketta tarjoavat pelaajalle monipuoliset mahdollisuudet hiiren räätälöitävyyteen. Logitechin uudet League of Legends -pelivälineet ovat enemmän kuin valikoima pelitarvikkeita. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Monipuolisesti räätälöitävät ääniominaisuudet tekevät kuulokkeista sopivan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen. Se myös mahdollistaa ennenkokemattoman etäisyydentajun, joten tiedät vihollisten olinpaikan entistä tarkemmin Lisäominaisuudet, kuten BLUE VO!

adidas pinkit lenkkarit

League of Legends (LoL) – viralliset K/DA-varusteet | Logitech G

Logitech has unveiled a new range of League of Legends-themed products just as the World Championship is logitech league of legends collection into full swing. Palkintopotti oli dollaria, ja panoksena oli myös Peräti 90 senttimetriä leveä ja 40 senttimetriä syvä hiirimatto tarjoaa riittävästi tilaa vaativaan pelikäyttöön. League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Gamereactor esports. Valtavan kokoisella G XL -pelihiirialustalla sinulla on enemmän tilaa pelaamiseen kuin koskaan Näppäimistö ja hiiri eivät sisälly pakettiin.

Logitech G has unveiled its League of Legends collection

Tällä täydellä kokoonpanolla kuulet, viestit ja käytät skillshot-kykyjä juuret oikeaan aikaan. Logitech G. Vankan laadukkaiden materiaalien ansiosta käyttö on mukavaa koko pitkän päivän joten voit keskittyä yksinomaan voittamiseen. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme. Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa World Wide Web. Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja Logitech G ovat yhteistyössä luoneet pelin ympärille sen ainutlaatuiselle tyylille kunniaa tekevän oheislaitevalikoiman.