Logitech Hd Webcam C310 Driver

Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Sen avulla kuvan kirkkaus ja kontrasti ovat kohdallaan ja näytät edustavalta neuvottelupuheluissa. Pidikkeen voi myös taittaa, jolloin verkkokameran voi asettaa hyllylle. Mikrofonin kantama : enintään 1 m. On yleensä suositeltavaa käyttää ohjainohjelmistoa, koska päivitykset voivat olla aikaa vieviä ja monimutkaisia. Pyydä tukea.

Logitech Kamerat ja skannerit kuljettajat

Suositus: Suurimmalle osalle Windows-käyttäjiä, suosittelemme ajurin päivitystyökalua, kuten DriverDoc [DriverDoc – Tuote on kirjoittanut Solvusoft], auttamaan päivittämään Logitech Verkkokamera -ajureita. Toimii yleisten puhelusovellusten kanssa. Kiinteä mikrofoni : Mono. Työpöytävarustus kotiisi. Tekniset tiedot. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

logitech hd webcam c310 driver

Suositut Logitech PC-kamerat -ajurit:

Yhdistä Blogista Facebook Twitter Uutiskirje. Sisäänrakennettu melua vaimentava mikrofoni varmistaa sen, että äänesi kuuluu vilkkaissakin paikoissa selkeänä jopa 1,5 metrin päästä. Kiinteä mikrofoni : Mono. Lataa nyt Logitech -ajurinpäivitysohjelma. C HD Pro Webcam.

lattiahiomakone myydään

Logitech HD Webcam C -ohjainten lataaminen – Päivitä Logitech-ohjelmisto (Verkkokamera)

Kun käytät ajurien päivitysohjelmaa, kuten DriverDoc, se ei pelkästään päivitä Verkkokamera-ajureitasi, vaan se pitää myös kaikki muutkin tietokoneen ajurit ajan tasalla. Pyydä tukea. Yleispidike voidaan kiinnittää myös kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin. Melua vaimentava mikrofoni. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Zoomauksen ominaisuudet.

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Yhteensopiva suosittujen käyttöympäristöjen, kuten Skypen TM ja Zoomin ® , kanssa. Kun käytät ajurien päivitysohjelmaa, kuten DriverDoc, se ei pelkästään päivitä Verkkokamera-ajureitasi, vaan se pitää myös kaikki muutkin tietokoneen ajurit ajan tasalla. Käytön aloittaminen. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön kuten Käyttöehdoissamme on kerrottu. Resurssit Tiedostopääte tietosanakirja Kriittinen tiedostohakemisto Laitteen ohjaintietokanta Järjestelmävirheen vianmääritys Haittaohjelma almanakka.