Logitech Cam Pro

Kiinteä mikrofoni : Stereo. Kiinteä mikrofoni: Stereo. Zoomauksen ominaisuudet. Sisältää kolmen kuukauden ilmaisen XSplit-premium-käyttöoikeuden. Takuu Jos et OLE täysin tyytyväinen ostokseesi, haluamme korjata logitech cam pro. Laitteistoalan asiantuntemuksemme ja XSplitin johtavien lähetysohjelmistojen yhdistämisen tuloksena on monipuolinen verkkokamera, joka on ihanteellinen kaikenlaisen sisällön suoratoistoon.

Logitech C920s Pro HD Webcam

Tuotteet Pientietokoneet Kannettavat. Kiinteä mikrofoni : Stereo. Suorituskyky Videon enimmäisresoluutio x pikseliä Full HD. Cssa on lasiobjektiivi, automaattitarkennus ja lävistäjältään 78 asteen kuva-ala. Tarkkuus ja kuvataajuus. Mukana kolmen kuukauden etukuponki. C tarjoaa juuret sen.

logitech cam pro

Halvin hinta:

Verkkokamerassa on kaksi mikrofonia, yksi kameran kummallakin sivulla, joten sillä tallentaa realistista ääntä useasta suunnasta — äänesi kuulostaa kokouspuheluissa luonnolliselta ja selkeältä. Tämä kokonaisvaltainen suoratoistoratkaisu sisältää täydet XSplit Broadcaster- ja XSplit Gamecaster -ominaisuudet, joten saat kaiken tarvittavan ammattimaisten suoratoistolähetysten tekemiseen. Verkkokamera vakavasti otettavaan striimaukseen. Ei mitään. Tarkkuus ja kuvataajuus. Pyydä tukea. Huippunopea p-teräväpiirto ja kuvataajuus 60 kuvaa sekunnissa.

asus audio software

LOGITECH CS Pro HD Webcam – EMEA | TELIA INMICS-NEBULA OY

Kuva-ala lävistäjän suunnassa : 78 astetta. Tämä kokonaisvaltainen suoratoistoratkaisu sisältää täydet XSplit Broadcaster- ja XSplit Gamecaster -ominaisuudet, joten saat kaiken tarvittavan ammattimaisten suoratoistolähetysten tekemiseen. C HD Pro Webcam. Tuotekoodi: logitech cam pro Varastossa Tarkennustyyppi: Automaattinen tarkennus. C Pro -verkkokamerassa on kaksi pallokuvioista mikrofonia, joten sillä tallentaa realistista ääntä joka suunnasta ja äänesi kuulostaa suoratoistolähetyksessä luonnolliselta ja selkeältä.

Logitech Cs PRO -täysteräväpiirtoverkkokamera suojasulkimella

Enintään yksinkertainen. Automaattinen tarkennus. Johdon pituus. Logitech StreamCam. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. In English.