Logitech Bcc950

Panorointi ja kallistus. BCC tarjoaa laajakaistaäänen kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimesta ja teräväpiirtovideon logitech bcc950 kamerasta. Monitoiminen BCCvideoneuvottelujärjestelmä, johon kuuluvat teräväpiirtoinen plug-and-play-verkkokamera ja kaiutinpuhelin, sopii ihanteellisesti pieniin tiloihin tai 1—4 henkilön ryhmille. Pinterest Sähköposti. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Suositellut huonekoot. Näitä ostetaan nyt:.

Logitech BCC950 -web-kamera yrityskäyttöön

Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin logitech bcc950 syötä vähintään 2 merkkiä. Tallenna Peruuta. Windows® 7,8. Verkkokamera, kaiutinpuhelin ja kaukosäätö 1—4 henkilön ryhmille. Kameran korkeutta ja etäisyyttä voidaan säätää kameran jatkovarren ja 2,4 metrin Universal Serial Bus-johdon avulla. Kaukosäädin Infrapunan toimintasäde kolme metriä CRparisto sisältyy. Ladataan hintagraafia.

logitech bcc950

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Siirry Valmistajat. Tuotteen laatu. Kannettava ConferenceCam Bluetooth -kaiutinpuhelimella pieniin neuvottelutiloihin, kodin työhuoneeseen ja mukaan tien päälle. Näytä usein kysytyt kysymykset. Odota hetki

cura of sweden kokemuksia

Logitech BCC ConferenceCam, halvin hinta €

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. LogiTech BCC verkkokamera. BCC Pienryhmät voivat järjestää logitech bcc950 videoneuvotteluita milloin ja missä tahansa. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Pangea temporary hotfixes here. Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme.

Logitech BCC -all-in-one-verkkokamera ja -kaiutinpuhelin

BCC tarjoaa laajakaistaäänen kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimesta ja teräväpiirtovideon moottoroidusta kamerasta. Toimitusaika 5 päivää. Xbox Series X, pelikonsoli. Näytä usein kysytyt kysymykset. Hintakehitys Korkein hinta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Palautetta sivustosta.