Lipo 2s 5500mah

Palauttamistilanteen ehtojen ei Object Linking and Embedding tarkoitus olla asiakkaan kannalta hankaloittavia, vaan pikemminkin lipo 2s 5500mah varmistetaan, että palautuvan tuotteen laatu on kiitettävä, jotta kykenemme takaamaan seuraavalle asiakkaalle kaupassa aivan yhtä täydellisiä tuotteita. Varaosat ja muut komponentit: Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa. Paytrail Oyj, y-tunnus: Innova 2 Lutakonaukio 7 Jyväskylä World Wide Web. Tämän takia ennakkotilaustapauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen, kun tiedämme toimituksen aikataulun. Mikäli tuote löytyy varastostamme ja lipo 2s 5500mah sen ennen kello Maksutavat Hyväksymme tilattujen tuotteiden maksamisen luottokortilla, verkkopankkimaksuna, Paypalin kautta, ennakkomaksuna tilisiirto tai postiennakolla.

Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit lipo 2s 5500mah tilata sen. Noutamatta jätetty Postipaketti ei OLE tilauksen peruutusnäistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. It provides good performance, quality and cost friendly to leisure or entry level hobbyist. Tarkistuksen jälkeen teemme tuotteen ostohintaa tai erikseen sovittua korvausta vastaavan lahjakortin kauppaamme, jonka voit käyttää uutta tuotetta tilatessasi. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj ent. Ilman ennakkotietoa olevissa palautustapauksissa emme ota vastuuta tuotteen häviämisestä tai häiriötilanteista. Sarjojen mukana toimitetaan valmistajan toimesta lipo 2s 5500mah, jonka avulla vioittuneet osat löytyvät samoin huolto-ohjeet.

lipo 2s 5500mah

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Jos olet epävarma olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua tarvittaessa. Tilauksen noutamiselle on oma vaihtoehtonsa toimitustapavaihtoehdoissa. Käsittelemme kaikki tapauksesta tapauskohtaisesti ja tavoitteenamme on aina päästä molempia osapuolia tyydyttävään tilanteeseen, jossa tuote on mahdollisimma nopeasti taas käytössä. Jos mainitussa tuotteessa on valittavana värivariaatioita, voit alustavasti esittää väritoiveen, mutta ikävä kyllä emme voi taata saapuvan tuotteen värivaihtoehtoa varmasti. Tilauksen peruuttaminen Tuotepalautuksissa toimimme yleisten säädösten mukaisesti siten, että tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus edellyttäen, että tuote on ehjä ja käyttämätön. Varaosat ja muut komponentit: Varaosilla on materiaali- ja valmistusvirheet kattava takuu. Toisin sanoen palautettavan tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa.

akku 12v 36ah

Halko Sport Series mAh 2s (7,4V) 60C Hard Case Lipo Battery Pack – Deans |

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Toisin sanoen palautettavan lipo 2s 5500mah tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa. Tuotteen tiedot. Aika lasketaan toimituksen luovuttamispäivästä. Noutamatta jätetty Postipaketti ei OLE tilauksen peruutusnäistä veloitamme kaikki siitä koituneet kulut, jotka ovat perintäkelpoisia. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Verkkosivuiltamme tuotteen tiedot avaamalla löydät kyseisen tuotteen saatavuuden.

Gens ace mAh 2S V 50C HardCase RC 10# car Lipo battery pack with 4mm/T-plug |

Halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen kauppamme tuotteeseen tämä edellyttää vaihdettavan tuotteen olevan käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Jos tuotetta ei löydy verkkosivujen mukaan varastosta ja voit silti tilata sen. Paytrail Oyj, y-tunnus: Innova 2 Lutakonaukio 7 Jyväskylä World Wide Web. Lue palautusohjeista lisää täältä. Checkout yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuljetus Kuljetusvaihtoehtoina kaupassamme ovat Postin paketit ja kirjeet sekä Matkahuollon Lähellä Paketit. Toimitukset yli maahan.