Lipasto Avohyllyllä

Katso lisää. Lipasto avohyllyllä tiedot. Lipasto 75x35x80,5 cm täysi mänty. Länsi-Samoa Tammi. Näytä kaikki Tenstar-tuotteet. Luonnollista ja kaunista tammiviilua on käytetty muun muassa vaatekaappien rungossa, ylätasossa ja laatikoiden etupaneeleissa.

Lipastot kaikkiin säilytystarpeisiin

Selaa osastoja. Edullinen rahti. Lipasto Fragonard, 3 laatikkoa, valkoinen. Tuote vain verkkokaupassa. Takaisin Tuoteryhmät Tuoteryhmät Lipasto avohyllyllä enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Huonekaluvalikoimastamme löytyy kaikki tarvittava. Senkki Tabor cm laatikoilla.

lipasto avohyllyllä

Tuoteperheen muut jalosteet

Joka päivä. Kotitoimisto kpl. Senkit ja lipastot sopivat niin olohuoneeseen kuin muihin kodin tiloihin ja pienikin lipasto tarjoaa paljon hyvää säilytystilaa tavaroille. Näitä haetaan nyt:. Näytä samanlaisia. Samalla hyväksyn sähköisen uutiskirjeen ehdot.

macbook air huolto helsinki

Hyllystöt ja säilytys | verkkokauppa

Kyllä, haluan tilata JYSKin sähköisen uutiskirjeen, joka lähetetään sähköpostilla, ja joka sisältää inspiroivia ideoita, tietoa uutuuksista, JYSK Suomen uusimmat tarjoukset lipasto avohyllyllä kilpailut. Katso osaluettelo. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Tule tutustumaan valikoimaamme ja hanki tyylikkäät huonekalut meiltä. Valkoinen Korkeakiilto. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.

Kodin säilytyskalusteet Suomen suurimmasta valikoimasta | Lähdesmä

Tilapäisesti loppu. Lipastoissa on eri määrä ovia ja hyllyjä tavaroiden ja vaatteiden säilytystä varten. Senkki harmaa x30,5×70 cm lastulevy. Näitä haetaan nyt:. Kodin säilytystiloihin panostaminen kannattaa. Anna sähköpostiosoitteesi. Joustoa maksuun Sotka Erämaksulla tai Laskulla.