Lightning Usb Adapter Hdmi

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tutustu muihin tuoteluokkiin MyTrendyPhone tarjoaa paljon upeita tuotteita matkapuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, tietokoneille ja muille laitteille. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Lightning USB adapter hdmi ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa.

Adapterit ja kaapelit Apple-laitteille

Se tukee myös ääni- ja videolähtöä samanaikaisesti, joten voit toistaa videoita sekä kuvia. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Adapteri tukee p HD -resoluutiota. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Se lightning Universal Serial Bus adapter hdmi monikäyttöinen alumiininen tuote, jolla on vieläpä hieno muotoilu eli on upea tuote! Valitse sovitin käytettävissä olevien laitteiden luettelosta, joskus voi löytyä jopa parikin vaihtoehtoa, jos esimerkiksi kaksois-HDMI liitin on käytössä.

lightning usb adapter hdmi

Halvin hinta:

Toimitusaika 3 päivää. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Baseus Enjoyment in-1 Type-C Telakka-asema. Satechi Universal Serial Bus-C 3. Siirrä toivelistalle. Laaja valikoimamme sisältää monia näistä käsin poimituista tuotteita, ja sen valmistavat maailmankuulut valmistajat korkealaatuisella takuulla ja laadullaan.

havsta hylly

Apple Lightning – HDMI adapteri, hinta 33 €

Palautetta sivustosta. Tilaa uutiskirje. Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatilla. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Selaa osastoja.

Lightning / HDMI, VGA, Audio, MicroUSB Adapteri – iPhone, iPad

Suodata tuotteita. Voit perua luvan koska tahansa. Luo uusi toivelista Sulje. Päivitetty Nämä viisi tuotetta ovat huipputuotteita asiakkaiden arvioiden perusteella. Apple, sovitin, HDMI – lightning, valkoinen. Jos et Object Linking and Embedding varma, mikä tuote sopii tarpeisiisi, tai haluat vain tietää enemmän haluamastasi tuotteesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme , jotta he voivat auttaa sinua.