Lg Oled 4k 48

Syynä on se, että OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia pikseleitä, joiden ansiosta musta toistuu täydellisesti ja värintoisto on tarkkaa. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Tyyli ja hyvinvointi. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Kaikki säädöt ovat automaattisia ja optimoitu antamaan vaikuttavimman kuva- ja äänielämyksen.

LG OLED48C1 48″ 4K Ultra HD (3840×2160) OLED Smart TV

LG 65C1 move. Matala input lag -viive ja nopea vasteaika. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Uusi pelihallintapaneeli on yksinkertainen valikko, jonka avulla voit nopeasti tarkistaa tietyt peliasetukset tai muuttaa niitä pelin pelaamisen aikana. Facebook Twitter Copy Url. Toimitusaika 2 päivää.

lg oled 4k 48

Miksi tilaisit Telialta?

Keskeytä video Toista video. Katso koko video. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Close Suositellut tuotteet. Hinta, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa.

converse all star eva

LG 48” LG OLED 4K TV – CX | LG Suomi

Kaikki säädöt ovat automaattisia ja optimoitu antamaan vaikuttavimman kuva- ja äänielämyksen. Määrät ovat rajoitettuja. Katso koko video. Tarkasta lopullinen hinta ja saatavuus paikallisilta jälleenmyyjiltä. Kuvan kontrastin laajuus lisää syvyyttä kaikkiin väreihin ja paljastaa yksityiskohtia, joihin vain OLED-television itsevalaisevat kuvapisteet pystyvät.

LG 48″ 4K OLED Smart TV () OLED48C15LA | Telia

AI ThinQ tekee televisiosta älykodin sydämen. Määrät ovat rajoitettuja. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Äänikomento Oma mukavuuskeskuksesi. Palautetta sivustosta. Pelikokemus on entistä todenmukaisempi. Silmien mukavuus.