Lg B9 Oled 55

Kuten mainittua, OLED-malleilla on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Haluatko käynnistää suosikkisarjasi suoratoistopalvelun valikosta vai nopealla puhekomennolla? Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten.

Televisiot

Tässäkö haastaja Samsungin The Framelle? Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Galleria tuo tyylikkyyttä elämääsi. Päivitä pelaamisesi uusimmilla ominaisuuksilla. Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Jalusta on muovia eli ei lainkaan niin ylellinen kuin malleissa, joissa jalka on lg b9 oled 55 tai jopa lasia. Määrät ovat rajoitettuja.

lg b9 oled 55

Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan

Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Technicolorin asiantuntijatilan sisältävä LG:n OLED-televisiotoiminta on optimoitu näyttämään sisältö niin kuin ohjaavat sen hyväksyivät Technicolorin alan johtavissa toimitiloissa. Mene vasemmalle Mene oikealle.

jabra speak 510 driver

Televisiovastaanottimet, Kodinelektroniikka, Koko Suomi,

Hinta voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Mitä mieltä ihmiset ovat. Tunne kuin elokuvissa sekä kuvan ja äänen suhteen. Mustaa kuin yö ja ainutlaatuiset pikselit. Uusi 2. Technicolorin asiantuntijatila — Hollywoodin väriosaamista omassa kodissasi.

TESTISSÄ: LG OLED55B9 – Highendia huokealla

Muutamia kuvaominaisuuksia ja ulkonäköä lukuun ottamatta katselukokemus on hyvin samanlainen kuin kalliimmissakin: kontrasti on mahtava, musta sysimustaa ja värintoisto huippua — useimmat LCD-kilpailijat joutavat nurkkaan häpeämään! Hollywoodin elokuvantekijöiden inspiraation lähde. Päivitä pelaamisesi uusimmilla ominaisuuksilla. Galleriatilassa on TripAdvisorin vuodenaikojen mukaan päivittämiä maailmankuuluja matkakohteita. Facebook Twitter Copy Url. Näin voit katsoa useampia sarjoja ja elokuvia optimaalisella laadulla ja alustasta riippumatta. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu.