Leuanvetotanko Kattoon Kiinnitettävä

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Määrä kpl. Tuote on lisätty toivelistalle. Gymstick Power Bands Voimakuminauha. Betonikattoon loistava. Kirjoittaja: Jorma Mali Pyyntöäsi käsitellään.

Seinään tai kattoon pultattavat leuanvetotangot

Kirjoita arvostelu Lue muiden arvosteluita. Kirjoittaja: Stefan Grippejä olis voinu olla enemmän sielä täälä. Sopiva siihen mihinkä on tarkoitettukin. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tilapäisesti loppu. Tilaa uutiskirje.

leuanvetotanko kattoon kiinnitettävä

Arvostele tuote:

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kirjoittaja: Jorma Mali Ne pysyvät paikallaan joko pelkän kitkan tai päissä olevien imukuppien avulla. Leuanvetotanko, seinään tai kattoon kiinnitettävä, FitNord on tukeva ja turvallinen valinta lähes kaikenkokoisille leuanvetäjille. Suomen suurin Kuntoiluvälineiden erikoisliike. Gymstick Pro -leuanvetotanko kattoon tai seinälle Gymstick Pro -leuanvetotanko voidaan asentaa niin seinälle kuin kattoonkin.

chanel mademoiselle cena 100ml

Leuanvetoteline kattoon 59,06 € | Katso % Tarjous Nyt

Sähköpostiosoite ei näytetä julkisesti. Näitä haetaan nyt:. Samalla hyväksyn, että Netrauta käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia tietosuojaselosteen mukaisesti. Tilaa nyt Gorilla Sportsilta leuanvetotanko kattoon kiinnitettävä saat esimerkiksi leuanvetotanko-tuotteeseesi nopea toimitus sekä 14 päivän palautusoikeus. Markku The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Eroa syntyy myös riippuen siitä käytätkö vastaotetta vai myötäotetta.

K-Sport leuanvetotanko seinään/kattoon | verkkokauppa

Kirjoittaja: Jenni Alho Tangon otepäissä on pitoa parantava päällyste ja tangon pituus mahdollistaa useat eri otteet ja liikkeet. Kirjoittaja: hannu porkola Oikein hyvä hintaansa nähden. Pasi Leuanvetotanko oviaukkoon on perinteisin ratkaisu ja leuanvetotangot ovat ehdottomasti yksi halvimmista ja parhaista tavoista lisätä selän, käsien ja olkapäiden voimaa ja massaa, mutta ennen kuin teet ostopäätöksen, sinun kannattaa tietää seuraavat asiat leuanvetotangoista:. Jos et jaksa tehdä yhtään leukaa, voi aloittaa hyppäämällä tankoon niin että leuka on tangon yläpuolella ja sitten laskemalla itsesi mahdollisimman hitaasti alas ns.