Lenovo Y560

Kannettavaa virtaa Etsitkö usein hädissäsi sähköpistoketta? Mitkä ovat Kannettava tietokone näytön painomitat? Takaamme täyden tyytyväisyyden ja maksuttoman palautuksen. Lenovo y560 kysymyksesi täällä. Näin sinulla on aina ylimääräistä virtaa mukanasi, mikä taas estää sen että virta yhtäkkiä loppuisi kesken reissun.

Lenovo akut

Lenovo IdeaPad Y käyttöohje. Takuuasiat Tässä tuotteessa lenovo y560 Factory FAST mAh Älä kuitenkaan käytä akkua jos sen kotelo on vaurioitunut. Työkalujen akut. Onko sinulla kysyttävää tuotteesta Lenovo IdeaPad Y tai tarvitsetko apua? Kysymyksiä tuotteesta?

lenovo y560

IdeaPad Y560

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja tietoliikenteen analysointiin. Lenovo IdeaPad 3 Chromebook käyttöohje 82 sivua. Esitä kysymyksesi täällä. Näin sinulla on aina ylimääräistä virtaa mukanasi, mikä taas estää sen että virta yhtäkkiä loppuisi kesken reissun. Kapasiteetti: mAh Tyyppi: Li-ion. Autoilijan tarvikkeet. Pidä näppäimistöä ylösalaisin ja puhalla lika pois paineilmalla.

apple tietokone gigantti

Luku 4. Onekey Rescue System – Lenovo IdeaPad Y Käyttöopas [Page 52] | ManualsLib

Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti. Kapasiteetti: mAh Tyyppi: Li-ion. Miten lenovo y560 Lenovo IdeaPad Y on? Lenovo IdeaPad Y näytön resoluutio on x pikseliä. Lenovo IdeaPad Y käyttöohje. Tutustu liiketoiminta-alennuksiimme ja mahdollisuuksiin! Bluetooth on tapa vaihtaa tietoa langattomasti elektronisten laitteiden välillä, radioaaltoja käyttäen.

intel – Haku –

HDMI-kaapelia käytetään ääni- ja videosignaalien siirtämiseen laitteiden välillä. Lue lisää. Meillä myös asiakaspalautukset ovat asiakkaalle maksuttomia. Katso Lenovo IdeaPad Y käyttöohjeet täältä ilmaiseksi. Mitä Lenovo IdeaPad Y painaa? Kysymyksiä tuotteesta? Ei tuloksia.