Lenovo Thinkbook G15

Olitpa lenovo thinkbook g15 pienessä yrityksessä tai työskennellyt lukukauden aikana, hyvä yrityskannettava voi tehdä sinusta tuottavamman. Lenovo tukee ThinkPad E ta yhden vuoden normaalilla takuulla, jolloin yhtiö maksaa toimituksen molempiin suuntiin. ThinkPad T Nvidia MX -näytönohjaimella palautti loistavan kuvaa sekunnissa, kun taas Aspire E 15 sai tuskin toistettavan 33 kuvaa sekunnissa. Akun suurin kapasiteetti heikentyy käytön ja ikääntymisen myötä. Instrumentit — musiikki ja musiikki. ThinkPad E ssa on useimmat haluamasi portit, mutta siitä puuttuu Thunderbolt 3 -liitin, jonka löydät kalliimmista sisaruksista.

Lenovon ThinkPad E7 G15 AMD:n mukana tulee vahva Ryzen 3 -suoritin ja upea näppäimistö

Apteekki ja hyvinvointi. Voit mukauttaa sen omiin tarpeisiisi, tarvitsitpa kannettavaa työhön, vapaa-aikaan tai molempiin. Kannettava tietokone kesti vaatimaton 8 tuntia ja 19 lenovo thinkbook g15 ReviewExpert. Kannettavat 3. Lenovon kannettava tietokone pystyi toistamaan Dirt 3: n tasaisesti 52 kuvaa sekunnissa, mikä on hieman ujo luokan keskiarvosta 60 fps ja Latitude stä 69 fps.

lenovo thinkbook g15

ThinkPad E15 AMD G3:n tekniset tiedot

Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Vaikka jotkut käyttäjät eivät ehkä tykkää painaa punaista nuppia, käytän mieluummin TrackPointia kosketuslevyn sijaan, koska voin saada erittäin tarkan navigoinnin nostamatta koskaan käsiäni kotiriviltä. ThinkPad E alkaa dollarista mustalla mallilla ja dollarilla hopeaversiolla, mutta saat enemmän kuin vain houkuttelevan maalin 50 dollarilla. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Näyttö rekisteröi vain nitiä valomittarissamme, mikä tekee siitä huomattavasti himmeämmän kuin luokan keskiarvo nitiä , mutta vain hieman ThinkPad T n jälkeen nitiä ja paljon Latitude tä nitiä edellä. Portit ja paikat.

canton kodiaq

Lenovo ThinkBook ACL (Gen 3) Mineral Grey, ”, IPS, FHD, x

Näin varmistetaan, että se toimii saumattomasti ääriolosuhteissa. Olitpa töissä pienessä yrityksessä tai työskennellyt lukukauden aikana, hyvä yrityskannettava voi tehdä sinusta tuottavamman. Molemmissa malleissa on vakiona viimeisen lenovo thinkbook g15 Intel Core iU -suoritin, mutta voit maksaa vain 15 dollaria, kun määrität ne uudella Core iU: lla, joka on kaksi kertaa nopeampi joissakin tehtävissä. Liity Vertaa. Vasemmassa reunassa on kaksi A-tyypin Universal Serial Bus 3. Ominaisuudet Ominaisuudet Kaikki on mahdollista Koettele jopa

Vertaa kannettavat – Edullisimmat hinnat

Näyttötyyppi Näyttö rekisteröi vain nitiä valomittarissamme, mikä tekee siitä huomattavasti himmeämmän kuin luokan keskiarvo nitiä , mutta vain hieman ThinkPad T n jälkeen nitiä ja paljon Latitude tä nitiä edellä. Kannettava tietokone kesti vaatimaton 8 tuntia ja 19 minuuttia ReviewExpert. Lenovon 15 tuuman kannettava tietokone pysyi miellyttävän viileänä koko testimme ajan. Jos sinulla on suurempi budjetti tai tarvitset Intel vProa, harkitse ThinkPad T tä, joka kestää 17 tuntia latauksella, tai sen 15 tuuman vastaavaa T ta.