Lenovo Slim 7 14

MobilePay-mobiilisovelluksen avulla voit maksaa ostoksesi älypuhelimellasi. Lisäksi käytännön mukavuutta lisää 90 hertzin kuvanpäivitysnopeus, joka parantaa näytön liiketoiston sulavuutta ja tekee liikkuvan kuvan katsomisesta miellyttävää. Tyylikäs ja huippuohut 14″ kannettava on täynnä tehoa. Virtapainike 4. Harkittuihin yksityiskohtiin kuuluvat muun muassa koholla oleminen kamerasyvennys, joka helpottaa avaamista yhdellä lenovo slim 7 14, sekä tarkka näppäimistö, jonka uudet, kupolimaiset näppäimet takaavat entistä mukavamman kirjoituselämyksen. Ohjeistot ja tuki. OLE hyvä ja kytke yksityinen selaus pois päältä ja lataa sivu uudelleen.

Yoga Slim 7 (14″ AMD)

Laskut ja maksaminen. Saat meiltä hankituille laitteille laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 kuukautta. Aloita työskentely entistä nopeammin avaamalla kansi ja kirjautumalla sisään kasvojentunnistuksella. Products ship within the same business day excl. Tuotetiedot Tekniset tiedot Lenovo Yoga Slim 7 on tyylikäs premium-kannettava alumiinirungolla. Videot tuotteesta.

lenovo slim 7 14

Valitse sinulle sopivin toimitustapa

Ilmainen toimitus. Samaan aikaan sekä tyylikäs, älykäs että tehokas. Painomitat ja paino Tietokoneet Kannettavat Akun kesto yli 8 tuntia Tuote Rapid Charge Pro -pikalataus: Lataa 30 minuutin ajan valmiustilassa tai suljettuna ja täytä akkusi jopa prosenttisesti. Tietokone kaikilla herkuilla — täydennä tilauksesi näillä: Valitse tästä haluamasi lisäpalvelut Lisää laite ostoskoriin. Kiitos, nyt voit jatkaa tilaustasi.

intel core i7 4790k cpu

Yoga Slim 7 (14″, Intel) | Ohut ja tehokas 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

All rights reserved. Työskentele ja vietä vapaa-aikaa älykkäämmin. Rapid Charge Pro -pikalataus: Lataa 30 minuutin ajan valmiustilassa tai suljettuna ja täytä akkusi jopa prosenttisesti. Telekommunikaatio Wi-Fi 6 11ax, 2×2 Bluetooth 5. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias.

Lenovo Yoga Slim 7 14″ 82AAMMX | Telia

Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Tai Rapid Charge Pro -pikalatauksen avulla voit ladata varauksen 80 prosenttiin vain tunnissa. Alexa on varustettu laajennetuilla kuvaominaisuuksilla ja älykkäällä ohjauskeskuksella, jolla voit hallita kaikkia laitteitasi. Sen tekoäly perustuu maalaisjärkeen. Saat meiltä hankituille laitteille laitevalmistajan myöntämän takuun, joka on useimmille laitteille 24 kuukautta.