Lenovo Amd R7

Pysy ajan tasalla Käyttäjää kohti suunnatut kaiuttimet ja kaksi vapaakenttämikrofonia takaavat huikean äänielämyksen. Täyteläisen ja vaikuttavan äänen tuottava Dolby Audio luo virtuaalisen tilaäänimaailman, joka tekee viihteestä mahtavan kotiteatterikokemuksen. Software and accessories will be shipped separately lenovo amd r7 may have a different estimated ship date. Saatavilla: Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi.

Lenovo Kannettava Tietokone ThinkPad P14s Gen 1 20Y1 14´´ R7-4750U/16GB/1TB SSD

Saatavilla: Ominaisuudet Ominaisuudet Näytöt, jotka vastaavat tarpeisiisi Halusitpa tietokoneeseesi sitten kosketusnäytön tai perinteisen näytön, T14s-kannettava tarjoaa useita 14″ näyttövaihtoehtoja. Tämä kannettava ei tuota pettymystä. Kun laitteen kansi on auki, Wake on Voice -toiminnon avulla voit antaa puhekomentoja vaikka huoneen toiselta puolelta. Läikkysuojattu, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Fn-painikkeet Unified Communications UC -ohjaimilla. Tuotetyyppi: Mobiilityöasema, Lenovo amd r7 Simpukka. Valinnainen älykortinlukija 2.

lenovo amd r7

Lisätiedot

Kun laitteen kansi on auki, Wake on Voice -toiminnon avulla voit antaa puhekomentoja vaikka huoneen toiselta puolelta. Työasema on Wi-Fi 5-sertifioitu, ja siihen voi lisätä myös valinnaisen WWAN-yhteyden, jolloin voit käyttää internetiä aina kun saatavillasi on mobiiliverkko. Universal Serial Bus-C Gen 2. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokoneen kulut tarkasti, suojata investoinnin ja alentaa kokonaiskustannuksia. Joustavat maksutavat. Kevyessä sarjassa vain runkonsa puolesta. ThinkPad T14s -kannettavat parantavat tuottavuutta useiden kätevien ominaisuuksien avulla.

kylpyhuoneen kaapin ovet

LENOVO TP P14s R7-PU 16/GB | LENOVOYHMX | Data-Systems

Tehty kestämään melkein mitä tahansa ThinkPad P14s -mobiilityöasema testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille lenovo amd r7 yli laatutarkastusta. Saat käyttöösi yhtenäisen kontaktipisteen tarjoavan Lenovon sisäisen tukipalvelun, mikä varmistaa sen, että ongelmasi ratkaistaan ammattimaisesti alusta loppuun. Näin varmistetaan, että ne toimivat ääriolosuhteissa. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Näytä tai mukauta Lisää toivomusluetteloon.

Osta AMD processors laptops |voimakas ja tehokas | Lenovo Suomi

Hae tuote Limited quantities are available. Lisätiedot Paino 2. Kensington-lukkopaikka 4. Työasema on Wi-Fi 5-sertifioitu, ja siihen voi lisätä myös valinnaisen WWAN-yhteyden, jolloin voit käyttää internetiä aina kun saatavillasi on mobiiliverkko.