Lenovo 14 G2

Viivakoodinlukijan telakointialustat. EPS virtalähteet. Vain 1,4 kg painava kannettava on helppo pitää aina mukana, halusitpa työskennellä kotona tai kahvilassa. Verkon- ja yrityshallinta. Blu-Ray -Instrumentit — musiikki. Valitse aloituskohta: Edellinen Seuraava.

Lenovo ThinkBook 14 G2 ARE 20VF0009SP 14´´ R5-4500U/8GB/256GB SSD Laptop

Audion ja videon langaton jakaminen. Suurikokoisten näyttöjen tarvikkeet. Virta-adapterit ja Laturit. Videokameran Akut. Näytä kaikki tuotteet.

lenovo 14 g2

Parhaat ehdotukset

Muut palvelut. Blu-Ray rakennuslevyt. Kannettavat tietokoneet. Tekoälypohjainen vastamelutekniikka optimoi puhelinneuvottelujen äänentoiston, kun taas erikoissäätimillä voit hallita entistä tarkemmin, mitä mikrofoni välittää. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Kaiuttimien telineet.

amd ryzen 7

Lenovo ThinkBook 14 G2 i5/8GB/GB 14″ kannettava tietokone | elektroninen kauppa

Älykellon tarvikkeet. Kannettavien soittimien kaapelit. Universal Serial Bus hubit. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Suunniteltu nykypäivän työpaikoille Liiku vaivattomasti sovellusten välillä ja näet kaikki selkeästi tarkalta täysteräväpiirtonäytöltä, johon on saatavana myös kosketustuki.

ThinkBook 14 Gen 2 (Intel) | Tehokas 14 tuuman pienyritysten kannettava | Lenovo Suomi

Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Tietokoneen tuulettimet. Kannettavat työasemat. Rakenna omasi 0.