Lego Ninjago 70753

Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti. Kun tarra on lego ninjago 70753 paikassa, anna sen kuivua, niin se tarttuu kiinni. Onko sinulla kysyttävää aiheesta Lego Ninjago etkä löydä vastausta käyttöoppaasta? Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä?

Käyttöohje Lego set 70753 Ninjago Laavapudotus

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta OLE apua? Käyttöohje Loading…. JavaScript disabled. Todennettu Et. Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa. Kysy kysymys.

lego ninjago 70753

Käyttöohje

Voiko Lego-ja Duplo-palikoita käyttää yhdessä? Minkä ikäiset lapset voivat leikkiä Legoilla? Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa. Lego Ninjago käyttöohje 52 sivua. Alta löydät Lego Ninjago -tuotteen tekniset tiedot ja käyttöoppaan eritelmät. Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin.

far cry 5 ps3

LEGO – Ninjago – , , – Ninjat, kehräät Alle – Catawiki

Tarvitsetko Lego set Ninjago Laavapudotus rakennusohjeet? Unohdinko käyttää niitä? Tästä oli apual jaa. Lego Ninjago käyttöohje 52 sivua. Muutama pieni palikka jää aina yli, kun olen rakentanut uuden Lego-setin.

Building Instructions – Customer Service – US

Sähköiset osat puhdistetaan aina pelkällä kuivalla liinalla. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Duplo-palikat sopivat parhaiten isompiin Lego-palikoihin ja voivat irrota pienemmistä palikoista. Lisätietoja on Legon sivustolla. Lego-palikat sopivat Duplo -palikoihin, joiden nupit ovat onttoja. Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti.