Lego Friends 41432

Koti ja perhe. Jos he haluavat vain viettää aikaa ystävien kanssa, he voivat tehdä sen myös lelumökissä. Tukkupakkauksen korkeus. Niin monta erilaista leikkiä Viidakon tulivuori on vaarassa purkautua, ja imeväisikäiset pääsevät auttamaan mininukkeja alpakoiden pelastustehtävässä. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

LEGO Friends 41432 Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio

He voivat meloa kanootilla tai lentää pelastushelikopterin lelua. Voimassa Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Setin sisältämässä lelumökissä voi viettää aikaa ystävien kanssa. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

lego friends 41432

Tuotetiedot

Puitteet pelastustehtäviin ja toimintaleikkeihin Eläinten pelastamiseen liittyvien LEGO® Friends lelusettien parissa imeväisikäiset pääsevät jännittävien tehtävien pariin ja voivat pelastaa päivän! Lue lisää Tuotekuvaus. Etusivu Friends Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Leiki TV-sarjasta tuttuja jännittäviä tapahtumia.

hs100s scheppach

LEGO Friends Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio | verkkokauppa

Puitteet pelastustehtäviin ja toimintaleikkeihin Eläinten pelastamiseen liittyvien LEGO® Friends lelusettien parissa lapset pääsevät jännittävien tehtävien pariin ja voivat pelastaa päivän! Kauko-ohjain vaaditaan. Kerro, niin korjaamme asian. Pakkauksen paino. Etusivu Friends Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio. Lego friends 41432 meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Loppu verkkokaupasta Lähetä ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla!

Lego Friends Alpakkavuoren viidakon pelastusoperaatio

Mukana helpot ohjeet Selkeät ohjeistot auttavat yli 7-vuotiaita lapsia rakentamaan tämän osaa sisältävän setin itse. Määrä per tuotepakkaus. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.