Lego Ferrari F1

Setistä puuttuu yksi työkalu ja joku tarraOhjeet löytyvät netistä. Paljon leffoja myynnissä. Sopivat myös Ferrari F ja Ferrari malleihin. Ferrari- nahkatakki. Setistä Nouto Ilolasta tai Tikkurilasta, tai postitus. Ruutulippua heiluttavan figuri, korvatta vähän erilaisella.

LEGO RACERS Ferrari F1 1:9, 8157

Ohjeen kannessa repeymä. Lisätietoja watsap tai puhelimitse. Lähinnä esittelykäytössä ollut legoauto, mukana kansiossa säilytetty ohje. Postikulut ostajalle. Legon mallinumero Kympitetty Ferrari 26, Jibiä ei Object Linking and Embedding kympitetty, noin 7m pitkä lava. Suositut haut.

lego ferrari f1

Lego ferrari

Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Tuotetta ei tehdä enää. Ohjekirja tulee mukaan. Auton tarroista yksi puuttuu – vasemman etukulman kolme palaa yhdistävä tarra.

halvimmat rolex kellot

Lego ferrari –

Pakkaaminen ja kaikki osat tallella. Lego racers ferrari F1 pit. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Manage consent. Runkokiinnityspukissa murtuma.

LEGO RACERS Ferrari F1 , – Lelushoppi

Kaikki osat löytyy. Lego racers ferrari F1 pit. Laske takaluukku ja aktivoi käynnistystoiminto, joka työntää F14 T:n alas ramppia pitkin. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Lisätiedot Kaikki osat tallella. Yritämme löytää puuttuvan LEGO -palan. Hyväkuntoinen, mukana ohjeet ja laatikko.