Lego Dots Serie 4

Tuotepakkauksen paino. Näytä luettelo FedExistä toimitusalueiden ulkopuolella täällä. Tee loputtomasti ilmeitä ja tunteita laatoilla, joissa on eläinten silmiä ja suita, korvia ja käpäliä sekä 10 kuvioitua yllätyslaattaa. BricksDirect käyttää evästeitä. Tukkupakkauksen leveys. Suunnittele ikiomia koristeita näillä eläinaiheisilla DOTS-lisälaatoilla!

LEGO DOTS 41931 – DOTS – lisäsarja 4, 3-PACK

Pussillinen luovuutta Upeassa pussissa on värikästä osaa, kuten söpöjä eläinten silmiä ja suita, korvia ja käpäliä sekä 10 yllätyslaattaa, joista on olemassa 16 erilaista kuviointia. Kestävän kehityksen sertifikaatit. Tilaukset, jotka on tehty ennen klo Sisältää paristot. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö? Kirjoita oma arvostelusi ×. Varoitus tukehtumisvaarasta.

lego dots serie 4

Ominaisuudet

Leikkisetti sisältää kappaletta. Pyyntöäsi käsitellään. Jos näin ei OLE, vähennämme palautussummasta siihen liittyvät kulut. Tilaukset, jotka on tehty ennen klo Kysy tuotteesta.

eeprom muisti

Osta LEGO DOTS – DOTS – lisäsarja 4 ()

Laatat sopivat mainiosti kaikenlaisten juttujen koristeluun aina rannekoruista sisustusesineisiin. Jokainen voi ilmaista itseään vapaasti. Jokainen voi ilmaista itseään vapaasti. Pussin sisältö on osa yllätystä! Pussin sisältö on osa yllätystä! Palautuslähetykset ovat omalla vastuullasi. BricksDirect lähettää tilauksesi yhden päivän kuluessa maksun saapumisesta.

LEGO DOTS – lisäsarja 4 – LEGO Dots – BricksDirect Kunto Uusi.

Pakkausten määrä per kerros. Käärimme tilauksesi vahvaan laatikkoon. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Suositeltu ikä max. Pussin sisältö on osa yllätystä! Pakkauksen leveys.